Rólam

Üdvözletem!

Csilla vagyok, hétköznapi anyuka. Fontos számomra családom egészsége és azon dolgozom, hogy sokáig együtt legyünk komolyabb betegségek nélkül. Szeretném megosztani veled/veletek saját gondolataimat arról, hogyan tudsz javítani családod, ismerőseid egészségén.

Hosszabb ideig kerestem a családomnak és magamnak megfelelő vitamin készítményeket. Többnyire azt vettem észre, hogy van ideiglenes hatásuk, mégsem hossztávú segítség egyik sem.

2016 januárjában kezdtem el fogyasztani a Herbalife termékeit. Az évek során, majd gyermekszülést követően felszedett túlsúly és kapcsolódó tápanyaghiányok jellemző tünetei nálam is jelentkeztek. Kislányom születése óta fokozatosan alakultak ki a negatív változások testemben.

Ez elsősorban a túlsúlyban, fáradékonyságban, vérnyomás ingadozásban, vércukor ingadozásban, gyakori fejfájásban, túlzott gyomorsav termelésben, emésztési problémákban mutatkozott meg. Ropogtak a térdeim, fájt a bokám a túlsúlyom miatt. Tipikus példája voltam annak az orvosok által jól ismert körnek, amit a tápanyag hiány okoz nagyon sok ember szervezetében.

Ezt a logikusan összefüggő tünet együttest nagyon jól igazolta az a Testanalízis, amit 2015. decemberében készíttetünk férjem Herbalife-os Tanácsadójával. Itt megtudhattam, hogy az étkezési szokásaimban és a testmozgásom során mi az, amin változtatnom kell. Ő folyamatosan tartja velem a kapcsolatot, tanácsot ad, és rendszeresen ellenőrzi a bekövetkező pozitív változásokat.

A termékek használatát egy 3 hetes méregtelenítő programmal kezdtem, párommal együtt. a méregtelenítés végére 4 kg-tól és több centimétertől szabadultam meg. Érezhető változás kezdődött bennem. Első pár nap termékfogyasztás után már sokkal jobb lett a közérzetem, nőtt az energiaszintem, a fáradékonyságom is múlóban volt. A bejuttatott tiszta és természetes tápanyagnak köszönhetően a súlyom elkezdett csökkenni. A testem, szerveim ismét elkezdték jobban végezni feladatukat, ez jobb közérzetemet növelte. Ízületi fájdalmam megszűnt.

Természetesen családom tagjai is fogyasztják a termékeket. Kislányom kisiskolás, pocakja rendben tartására és súlya növelésére, vitaminhiányára, férjem magas testsúlya és vérnyomása csökkentésére használja a termékeket. Életem párja korábbi tapasztalattal is rendelkezik a testsúlykontrollt illetően. Ő 2002-ben ismerte meg a Herbalife-ot, neki akkor már sikerült 101 kg-ról 75 kg-ra lefogynia. Szuper eredmény!

Azt gondolom, hogy időben tettem meg ezt az egyszerű, de annál hasznosabb lépést közel a 40. életévemhez. Támogatom családomat és ismerőseimet, vigyázom egészségüket.

Sok év alatt kialakult étkezési szokásaimat cseréltem le fokozatosan, de egyik napról a másikra. Saját tapasztalataimat szívesen megosztom az érdeklődő ismerősökkel, családjukkal, illetve az ő ismerőseikkel is. Már régóta látom és érzem, hogy amit megvásárolunk élelmiszer címszó alatt, nagy részük egészségtelen, nem tartalmazza a szükséges tápanyagokat. Nincs bennük jó minőségű fehérje, elegendő rost, ásványi anyag, vitamin, stb. Ellenben sok bennük a felesleges szénhidrát, cukor, só, mesterséges ízfokozó és ezekkel együtt túl sok, felesleges kalóriát viszünk szervezetünkbe.

Mindenkinek ugyanaz a célja a termékfogyasztással: egy tiszta, természetes étel és sok, hiányzó szükséges tápanyag bejuttatása a szervezetünkbe.

Mivel a korábban leírtak számomra azonnali és hiteles meggyőződést adtak, 2016. februárja óta nagy sikerrel Táplálkozási tanácsadóként is végzem ezt a nemes feladatot. A Herbalife tanácsadóként oklevéllel is rendelkezem. Minden hozzám forduló érdeklődőnek, úgy segítek, mint a saját családom tagjainak. Remek támogató csapatunk épült fel az idő múlásával. Segítjük egymás munkáját, örülünk a sikereknek, legyenek azok egyéniek vagy a csapaté.

Családomon és másokon segíteni nagyon jó érzés. Nagyon sok sikerélmény van, főként azért, mert az egészség és betegség között egy óriási sáv húzódik, ahol mindenkinek nagy a felelőssége.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nekem, hogy egyeztethessünk időpontot egy INGYENES TESTANALÍZISRE! Ha pedig távolabb vagy és a személyes találkozó nem megoldható, akár más módon is megoldhatjuk!

Köszönöm a megtisztelő figyelmed!

Szeretettel:

Csillus