Az én sztorim

33400735_1834201453268150_7738513825862778880_n

Lippainé Bakó Csilla

Független Herbalife Tag oldala.

Csilla vagyok, hétköznapi anyuka. Fontos számomra családom egészsége és azon dolgozom, hogy sokáig együtt legyünk komolyabb betegségek nélkül. Szeretném megosztani veled/veletek saját gondolataimat arról, hogyan tudsz javítani családod, ismerőseid egészségén.

Hosszabb ideig kerestem a családomnak és magamnak megfelelő vitamin készítményeket. Többnyire azt vettem észre, hogy van ideiglenes hatásuk, mégsem hossztávú segítség egyik sem.

Azt gondolom, hogy időben tettem meg ezt az egyszerű, de annál hasznosabb lépést közel a 40. életévemhez. Támogatom családomat és ismerőseimet, vigyázom egészségüket.

Mivel a korábban leírtak számomra azonnali és hiteles meggyőződést adtak, 2016 februárja óta nagy sikerrel Táplálkozási tanácsadóként is végzem ezt a nemes feladatot. A Herbalife tanácsadóként oklevéllel is rendelkezem. Minden hozzám forduló érdeklődőnek, úgy segítek, mint a saját családom tagjainak.

Családomon és másokon segíteni nagyon jó érzés. Nagyon sok sikerélmény van, főként azért, mert az egészség és betegség között egy óriási sáv húzódik, ahol mindenkinek nagy a felelőssége.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nekem, hogy egyeztethessünk időpontot.

Köszönöm a megtisztelő figyelmed!

fogyasztó barát